Menü

Vedd észre

Feltöltve: 2019-02-06 18:39
1

További alkotásai:

Leírás:

A Jelek kit nagy chipijét szabdaltam veg kicsit, mert nekem túl szögletes volt. Valahogy én az ilyen szögletes, és kerettel határolt chipikkel nem tudok mit kezdeni, így szinte mindig átalakítom őket. 
Fehér alapkartonra blendingeltem 2 színű Distress Ink tintával, majd egy picit gyöngyházas "blush" színű mist-tel fújkáltam az oldalra. Fehér texture spray segítségével fröcsköltem kicsit.
Felragasztottam a chipit, és a "nyilacskák" meghosszabbításához még ragasztottam néhány helyre a nyilas szóró chipiből, ahol az összhatás megkívánta.  
A Gracie papírt választottam a fotó háttérpapírjaként, melyet két sarkában tűzőgéppel tűztem össze, kicsit szabálytalanul. Néhány matricát tettem a jobb alsó sarokba, de mivel túl sterilnek, és hiányosnak éreztem így elkezdtem nézegetni a kit bélyegzőit. A Duku bélyegző kit kör alakú pontozott bélyegzőlyével nyomkodtam több helyre még az oldalra, ezáltal kicsit különlegesebbé téve a hátteret. Majd a címet is ezzel bélyegeztem, és alá egy kis nyilacskát. A cica mögé e scrap bélyegző kit egyik nyújtott pacácskáját hívtam segítségül.
Kis komment, és még extra fröcskölés a texture spray segítségével, és készen is lett az oldal. 

Hozzászólások

  • agibiro
    Jaaaj, de cuki a lánykád, és ez a kis leheletfinom rózsaszín 'felhő' annyira klassz. Na meg a gigacsipi szétvagdosás is.
    2019-02-06 19:34