Menü

Mama

Feltöltve: 2015-09-29 10:29
7

További alkotásai:

Leírás:

Ez az oldalt a mamám előtt való tisztelgés gyanánt készítettem. A képek az utolsó képek, amiket még a nyáron készítettem róla. Ekkor már tudtuk, hogy beteg... De még nagyon vidám volt és sokat viccelődött. :)

Az oldalt úgy képzeltem, hogy hosszú komment férjen rá, ezért fehér alapot választottam, aminek a bal oldalára rendeztem a hosszú kézzel írt kommentáromat. A jobb oldalára 2 db 10x15 cm-es fotót tettem egymástól elcsúsztatva (még a telefonommal fotóztam a kórházban). Az alapot, a májusi virágos stencil és fehér gesso adta meg. Erre jött a szívecskés stencillel, és a pentart arany glitterpasztájával egy minimális díszítés. Az alapot ekkor megrövídítettem minden oldalán 1-1 cm-el, így épp hogy csak kibukkan, mintegy keret szerűen a pöttyös papír mögötte.

A Mamma Mia papírból kivágtam néhány virágegyüttest, és ezeket használtam díszítésképp a fotó mögül kikacsintva. A szintén májusi mintás chipboard elemekkel és kivágókkal pedig késznek nyilvánítottam.

Fontos volt számomra, hogy a fehér domináljon, hiszen elhunyt szerettemhez szól, neki állít emléket. De az is fontos volt számomra, hogy ne "gyászosan" jelenjen meg, hanem vidáman. Mert én így szeretnék emlékezni rá ♥︎

Hozzászólások

 • Knapp Mónika
  Szuper lett az oldal! Belevaló lehetett mamád, nagyon jók ezek a közös képek!
  2015-09-29 11:00
 • agibiro
  Gyönyörű! és részvétem a mamád miatt :(
  2015-09-29 12:01
 • Mucsi Erika
  Nagyon megható oldal, Noémi! Még a fülembe cseng ahogy meséltél róla
  2015-09-29 12:04
 • Őri Veronika
  Pár hete mikor kiraktad a fotót fb-re, nem mondtál semmit, de éreztem, és annyira nagyon sajnálom. Pontosan tudom milyen ilyen hirtelen elveszíteni egy biztos pontot. Régebben is mindig nézegettem, hogy mennyire hasonlítotok. Látszik, hogy kitől örökölted a véget nem érő jókedvedet. Őrizd meg az örökséged, ölelés &puszi. Az oldal gyönyörű, a szépen folyó hosszú komment a kedvencem.
  2015-09-29 12:19
 • Mounier Noémi
  Köszönöm Nektek! ♥︎ Veka, nem mondtam, mert nem akartam a FB-on \"részvétnyilvánításos\" eseményt magamnak. Azért raktam ki, mert én rá emlékeztem. Ez csak kettőnkről szól, nem pedig másoknak szól. Mila egyébként nagyon bölcsen azt mondta Medikének elalvás előtt (hallgatóztam :)), hogy \"Medike, ugye tudod, hogy a dédi mama meghalt? De most is velünk van, csak nem bent, hanem már kint... Fújja a szél...\" ♥︎
  2015-09-30 06:44
 • Székely-Sipos Szilvia
  Noémi ez számomra a tökéletes scrapbook oldal. Méltó a nagyid emlékének! Minden tökéletes rajta!
  2015-10-01 08:13
 • Gelencsér Anett
  Már sokadszorra nyitom meg és nézem meg nagyban. Nagyon tetszik, olyan finom és ott a csipetnyi humor ... és a fotók - szenzációs!
  2015-10-09 06:42