Menü

DD

Feltöltve: 2019-01-04 10:22
1

További alkotásai:

Leírás:

Tegnap este késznek nyilvánítottam az első DD-met - közben persze sokat tanultam, jövőre biztosan más formája lesz. A lapok előre összefűzésén is erősen elgondolkodom, hiszen most is túlterveztem magam: az eredeti elképzelés szerinti albumalap nagyon kicsinek bizonyult, pótlapokat kellett az album végébe beletennem. A megoldást láthatjátok: egyszerűen keresztülfogtam egy kevés pékzsineget a hátsó borítónál, ebbe fűztem bele a pótlapokat összevarrva. És akkor már az elejére is kellett egy kis pékzsineg... fityegőkkel, masnival próbáltam feldobni.
Néhány helyre tettem shaker boxot is - egyszerűen kihagyhatatlannak tűnt Ági "Boldog ú évet!" PL kártyájából készült kis kártya is.  :-)
Tettem az albumba pauszpapírt, fóliát is kicsit megtörve az egyszerű oldalakat. Ezeket domborítottam Sizzixszel, díszítettem, bélyegeztem. 
A napjelölő kártyák közül azokat, amelyek nem kaptak naptári szerepet, kivágtam több képet is, belekerültek natúran a lapok közé.
Csak azokról a napokról készült fotó, amikor valami nekünk fontos esemény, történés. (Ilyen volt az is, amikor igazi karácsonyi meglepetésként a nagylányom nyert az Instajátékon  :-) Naná, hogy képernyőfotóztam  :-) )
Mutatok néhány képet az albumból. 

Hozzászólások