Menü

Schönbrunn

Feltöltve: 2019-03-28 17:10
1

További alkotásai:

Leírás:

A tematikus kitek azért is jók, mert arra indítanak, hogy egy meghatározott témában keressek feldolgozandó fotókat, és így egy csomó régi fotót újra és újra átnézek, amik amúgy a külső winchester valamely eldugott mappájában lennének sorsukra várva, hogy majd nyugdíjas koromban megnézegessem őket könnybe lábadt szemmel :).

A NŐ kithez olyan fotókat kerestem, ahol mi lányok, #csakcsajok vagyunk a képen, és így bukkantam egy évekkel ezelőtti bécsi nyaralás képeire. Rögtön felidéződtek az emlékek: milyen jókat sétáltunk esténként a schönbrunni kastély kertjében és azt játszottuk, hogy mi lenne, ha mi lennénk ebben a gyönyörű kastélyban a hercegnők. 

Nagyon szeretem a kit vidám, játékos színeit, így az oldal alapjául ezt a színekben tobzódó papírt választottam. A virágokat Cameoval vágtam ki (Design ID 259580), és olyan papírt raktam mögéjük, amit előtte tintával - a papír színeivel - megszíneztem. Néhány ágacska pecsét is került az oldalra a BKK-ból. 

A végén döbbentem rá, hogy címnek nem hagytam helyet... úgyhogy törtem a fejem, hogyan oldhatnám meg, hogy az oldalnak címe is legyen, mégse rontsa el az összképet, és végül Nagyi írégpfontjával pecsételtem a "schönbrunn" feliratot, amit a fotó oldalához ragasztottam. 

Hozzászólások