Menü

Téli mókázás

Feltöltve: 2018-12-05 12:56
5

További alkotásai:

Leírás:

A novemberi HÁLA kitből nekem ez a téli várost ábrázoló papír a legeslegkedvenc :). Sokáig gondolkoztam rajta, hogy mit csináljak belőle, mert abban biztos voltam, hogy egyben kell maradnia és nem szabdalhatom szét, meg abban is biztos voltam, hogy az alapvető cukiságát sem szeretném semmivel tompítani, sőt, jó lenne inkább a cukiságfaktort növelni egyéb elemekkel is :D. 

Még az őszi scraptáborban láttam egy scraptársnál olyan bigyót, ahol a kis díszítőelem egy rugós alapra volt ragasztva, és rettentő viccesen hatott azon a képeslapon, amit készített vele. És amikor rájöttem, hogy a téli városos papíron ugyanazok az kis elemek/rajzok szerepelnek, mint a kitben található számos kivágóíven, akkor bevillant, hogy milyen vicces lenne ezt az oldalt ilyen rugós díszítőelemekkel megoldani. 

A kivágóívről kivagdostam azokat a kis képeket (autó, házak, hóember, fenyőfák), amikre szülségem volt. Szétszedtem egy régi golyóstollat, és kivettem belőle a rugót, szétcsippentettem több darabra, majd mindegyik rugódarabocska két végére ragasztópisztollyal egy kis darab kétoldalas 3D ragasztót tettem. Erre a rugóalapra ragasztottam rá szintén ragasztópisztollyal a kivágatokat. 

Ekkor került elő a hópelyhes papír, amiből kivágtam néhány póhelyhet, volt, amelyiket Chameleon varnis-sal is lekentem, hogy csillogós legyen - és ezeket a pelyheket is ráragasztottam a papírra 3D ragival, vagy csak simán. 

A fotó egy forraltborozás emléke: november végén voltunk Grazban ádventi vásáron, ahol a barátnős szelfi természetesen nem maradhatott ki :). 

Hozzászólások