Menü

Egy kosárnyi meglepetés

Feltöltve: 2018-11-30 10:38
0

További alkotásai:

Leírás:

Annyira elégedett voltam magammal, amikor november első napjaiban rátaláltam egy könyvre, amiben egy kisegér kalauzolja végig a kis olvasókat december 1. napjától egészen karácsonyig minden nap egy-egy mesével - és úgy gondoltam, hogy nem is kell nekünk ennél több, ezzel az ádventi kalendárium idénre ki is pipálva. Aztán amikor megjelent a novemberi HÁLA kitben az a kivágóív, ami minden decemberi napra egy-egy kis képet tartalmaz - hát akkor már tudtam, hogy el vagyok veszve, és mégiscsak muszáj lesz ezekkel a kis kártyákkal legalább valami minimál ádventi naptárat készítenem. 

A neten pont jókor jött szembe egy oldal, ami minden ádventi napra egy-egy találós kérdést ad a gyerekeknek: ezeket kinyomtattam. Sima fotókartonból vágtam borítékokat Cameoval, majd ráragasztottam a borítékokra a kis képecskéket, kilyukasztottam a borítékot (így nincs leragasztva, azaz adott esetben jövőre is felhasználható lesz), és aranyfonallal összekötöttem őket. Semmi fakszni, kb. 2 óra volt az egész. 

A találós kérdések mellé egy-egy pici csomag gumicukor került még a borítékokba, amin majd a három gyerek fog osztozni, akik majd biztosan békében és szeretetben meg fogna egyezni, hogy az adott napon kié legyen a kólás gumicukorka... öhmm. 

Hozzászólások