Menü

Nem kicsit huncut

Feltöltve: 2018-11-02 17:01
Csavaros Vázlatok 2018 november kihívásra nevezett alkotás
3

További alkotásai:

Leírás:

A novemberi Csavaros Vázlatok kihívás inspijeként készült ez az oldal, az Egyensúly kit felhasználásával. A vázlat mellett a csavar az volt, hogy a fehér alapkartont vízfestékkel kell megdolgozni, illetve a papíroknak, fotóknak varrással kell felkerülnie az oldalra. 

Az oldal címének a kit nagy chipijét használtam fel, és annyira örültem, hogy egy ilyen huncutul mosolygós képet sikerült találnom Marciról, ami még ráadásul a sötétkék és narancs színeivel pont passzolt a kit színeihez is.

Az alapkartont a vízfestékkel "zacskós" módszerrel pacsmagoltam össze, a kit egyik celofán tasakjára vittem fel a vízfestéket és azt nyomogattam a papírra. Picit pecsételgettem is a kitben levő köröcskés bélyegzővel, meg fröcsköltem ide-oda vízfestékkel. Aztán ahogyan elhelyeztem a papírokat középen, nekem túl szabályos-négyzetesnek hatott az egész: ezt törtem meg azzal, hogy varrógéppel kört rajzoltam a pöttyös papírok és a fotó köré. Innen már csak a díszítés következett :).

Én nagyon szeretem a vázlat alapján való alkotást, remélem sikerült ezzel az inspivel Nektek is kedvet csinálni a novemberi Csavaros kihíváshoz :)!

 

Hozzászólások

 • Józsa Gabriella
  Hát ... nem is igazán tudom, mit írjak ... Imádnivaló! Minden részletében. Amúgy is szeretem a varrást, de azok a kis visszahajtott ÉS LEVARROTT sarkacskák!! .... Ááááá!!! ....
  2018-11-04 19:42
 • Nagy Ildikó
  Ez az oldal nekem... ..ájulós minden részlete:)
  2018-11-05 10:28
 • Zári Csilla
  Tényleg imádnivaló!
  2018-11-06 15:29