Menü

Útinapló - TN

Feltöltve: 2019-05-01 12:43
5

További alkotásai:

Leírás:

Igen, azt hiszem most már abszolút levetkőztem abbéli aggályomat, hogy mindent úgy és abban a formában kell felhasználni, ahogy azt a csomagban megkaptam. Most már simán szétdarabolom az óriás csipiket, átszabom az albumborítókat (ld. az idei Hála Naplómat) és igen, a decemberben kapott filc TN borító sem maradhatott úgy natúran. 

Bá ritkán nyúlok hozzá, nagyon szeretem a digi készletet, pont az ilyen agymenések miatt. Ismeritek a transzfer papírt? Ez egy olyan speciális fólia, amire tintasugaras nyomtatóval nyomtatva egy textilre felvasalható mintát kaptok. Így pl pólóra, táskára, vagy akár egy textil albumborítóra is lehet alkalmazni a csodás mintákat, amik papíron olyan szépen mutatnak.

Kinyomtattam a RÉSZLET KIT "Details" papírját erre a speckó transzfer papírra, és a filc borítóra vasaltam. PhotoShopban szerkesztettem egy címet szintén a Kit elemeiből, itt csak arra kellett figyelnem, hogy a tükörképét nyomtassam a transzferre. Ezt sima fehér vászonra vasaltam fel, majd felvarrtam a borítóra.

Az albumba került még egy kis zseb, amit kraft kartonból készítettem, ebbe el tudom helyezni a matricákat. Május elején Bosznia-Hercegovinába utazom 5 napra, ezt szeretném majd megörökíteni ebben a TN-ben. 

Hozzászólások