Menü

Kell egy ház!

Feltöltve: 2018-10-29 12:53
2

További alkotásai:

Leírás:

Sokan tudjátok már rólam, hogy hitoktató vagyok, így nekem munkahelyem és szinte második otthonom a templom, illetve a plébánia. Tavaly sok-sok év után végre lehetőséget kaptunk, hogy felújítsuk a plébánia épületét, és ezzel együtt kialakítsunk egy közösségi termet - mert, hogy az eddig nem volt nekünk. Így ezzel eléggé felbolydult a közösség élete, nagyon nyűgös, sok problémával és megpróbáltatással teli időszak követezett - és még nincs vége (de már látjuk a fényt az alagút végén).

Ezt örökíti meg ez az SK "utazó napló". Mivel a Tükör Kithez a múlt hónapban szinte hozzá se tudtam nyúlni, elég sok elemet felhasználtam belőle az Egyensúly Kit mellé. A füzeteket is én fűztem, illetve a borítót vastag filcből szintén saját kezűleg gyártottam. Két füzet fér el benne, az elsőt már meg is töltöttem fotókkal (a második még folyamatban, hisz maga a történet sem ért még véget).

Kedvencem az Átölel a szeretet csipi, aminek az R betűjét shakernek készítettem el, egy kis írásvetítő fólia és csillámpor segítségével. 

Jó kis duci album lett, pedig még sok fotó hiányzik belőle!

Hozzászólások

  • Zsugyel-Klenovics Katalin
    Oké, akkor sorolom :D: imádós a filc albumod, tök jó ez a szürke szín és profin megcsináltad! A téma megér egy misét :D, még az egyháztörténészek is böngészni fogják majd egykor az albumodat, hogy hogyan is volt az a plébániafelújítás valamikor régen. A falfestés a hittanosokkal pedig tutira akkora élmény volt, hogy szinte sajnálom, hogy nálunk mostanában nem lesz felújítás :). Szóval szuper album!
    2018-11-02 16:58
  • Székely-Sipos Szilvia
    Hú de jók kis projekt, maga a közösségi tér kialakítása és az album. Ezzel a filccel nagyon mutatós lett. Kitartás a továbbiakhoz!
    2018-11-03 15:48