Menü

Kis dilis

Feltöltve: 2018-08-21 15:28
4

További alkotásai:

Leírás:

Az első pillanatban tudtam, hogy a piros szívecskés papírból fogok először alkotni, úgyhogy maradtam is a piros színnél. Fehér alapkartonra egy stencil segítségével "festettem". Vízfestékkel színeztem magát a stencilt, majd ezt a fehér alapkartonra nyomtam. Ezt adta a "négyzetrácsos" alapot. A fotókat és a kis négyzetes díszeket kicsit kiemeltem a síkból dekorgumival. A többi papírból különböző vastag csíkokat vágtam és kicsit egymás alá csúsztatva levarrtam őket, majd meggyűrtem a szélüket. Bohókás oldal lett, de nagyon illlik Pannához ;) 

Hozzászólások

 • Józsa Gabriella
  Én ugyan nem ismerem Pannát, de a fotók alapján abszolút illik ez az oldal hozzá :-D Tetszik az ötlet, hogy magát a stencilt színezted vízfestékkel. Ki fogom próbálni. Mondanám, hogy liftelném az oldalad, de ezt a fokú lazaságot úgysem tudnám reprodukálni. Továbbra is emelem kalapom az ötleteid előtt!
  2018-08-24 13:23
 • Gelencsér Anett
  Köszi Gabi! Megmondom őszintén, a papír másik oldalán van egy másik piros háttér próba, de a pirossal vigyázni kell, nagyon könnyen vérnek hat. Szóval ott a piros pacák, mintha vértócsák lettek volna :O Akkor jutott eszembe a stencil. Én is itt próbáltam először, de tényleg jó technika.
  2018-08-24 14:03
 • Stemler Edit
  Egyszerűen szuper az oldal egészében is, és nem győzöm csodálni a rengeteg jobbnál jobb részletet!
  2018-08-24 21:47
 • Hajnal
  Minden egyes oldalad tele van inspirációval és jobbnál jobb ötlettel! Szuper ez az oldalad(is). Ezt a stencillel való “festést” ki fogom próbálni.
  2018-08-25 21:38