Menü

Gyuszi Papa gyümölcsei

Feltöltve: 2018-04-22 09:50
4

További alkotásai:

Leírás:

Van egy mappám a gépemben, ahol azokat a fotókat gyűjtöm, amiket oldalba szeretnék foglalni. Vince barack evős fotói is ott csücsülnek már régóta. Nyár volt, levettem róla a ruhát, csak a pelus maradt és úgy ette a hatalmas, lédús, édes barackot. Apukámnak (sok minden más mellett) van egy gyömölcsöse is, több barackfával. Innen a barack, de van ott cseresznye, meggy, sárgabarack, ringló, szilva, ribizli, szeder, alma, körte, Vilmoskörte ( #alegfinomabb), mandula, lasponya, meg amit még kihagytam :) Mi is igyekszünk segíteni neki amikor tudunk, főleg a zöldségekkel, van ott egy saját részünk, amit mi művelünk.

Szóval ennyi a sztori, most pedig az oldal. A SilhouetteStudio programban, megterveztem az oldalon a szöveget. Olyan betűtipust kerestem, amiben az "a" betűk jó pocakosak, mert ide terveztem Vince fotóit tenni. Ezt aztán a géppel kivágtam. Az oldalt aztán rátettem egy másik mintás papírra a kitből, de úgy, hogy legyen köztük egy kis rés. A videón láthatjátok, hogy ezt hogyan értem el. Majd a gyümölcsöket tologatva, rendezgetve, kialakult az oldal. A gyümiket én festettem Ohn Mar Win illusztrációi nagyon megfogtak. ;)

Hozzászólások

 • Pandur Anikó
  Fantasztikus!!! Nagyon tetszik. A gyümölcsök pedig....szóhoz se jutok ismét :D
  2018-04-22 12:12
 • Hajnal
  Anett, ez megint valami gyönyörüség!
  2018-04-22 13:08
 • Józsa Gabriella
  Na jó! Menj a fenébe! Ez nem ér! Mert hogy megtervezted és kivágtad Silhouette-tel a feliratot, az ok. De hogy lehet ilyen gyümölcsöket festeni? És a felirattal ilyen módon összehozni?? Nem lehet, hogy pályatévesztett vagy?? Ezt főállásban kellene csinálnod és tanítanod. Én meg ezek után nem is biztos, hogy feltöltöm az egyszerű kis oldalam ... Várok legalább egy-két napot vele :-D
  2018-04-22 15:27
 • Zári Csilla
  Anett, ismét csodásat alkottál! Egyetértek Gabival, csinálhatnád ezt főállásban is :))
  2018-04-22 16:03