Menü

BP ízei + process video

Feltöltve: 2018-04-18 07:50
5

További alkotásai:

Leírás:

Már nagyon régóta szeretnék ilyen - olyan kereteket használni egy oldalon, aztán egyszer csak beugrott, hogy rajzolt keretek is igazán jól mutathatnának. Fogtam a füzetem és rajzoltam is néhányat. A Pinteresten mindig lehet találni inspirációt. Most, hogy van Cameo vágógépem, nem álltam meg ezen a ponton, hanem beszkenneltem a kereteket, Photoshopban megszerkesztettem, majd a SilhouetteStudio programban studio3 vágófájlt készítettem belőlük.
Most jött el az alkalom, hogy használjam is őket. A KAJA témában kerestem fotókat és eszembe jutott, hogy amikor Pankával kettesben Budapesten voltunk, akkor adtunk az élvezetnek és olyan ételeket ettünk amik itt Hévízen nem elérhetőek, max ha magam elkészítem. Na de ott eszünkben sem volt főzicskézni, így kipróbáltuk ami megtetszett. Összeszedtem öt fotót és eszembe jutott, hogy ehhez igazán jók lennének a keretek. Ráadásul a gyönyörű virágos papírral úgy mutatnak, mintha egy nappali virágos tapétáján sorakoznának a díszes képkeretek. Többet nem mesélek úgyse olvassátok végig,...vagy igen ;) De van egy videóm a folyamatról nézzétek meg! ♥

Hozzászólások

 • Schreiber Petra
  Hú nagyon tetszenek a keretek, meg az egész kompozíció :)
  2018-04-18 08:08
 • Zári Csilla
  Valóban olyan mint egy hiper-szuper \"wall art\"! Gyönyörű! Imádom:)
  2018-04-18 18:42
 • Hajnal
  Anett, mint mindegyik alkotásod, ez is valami csodálatos és hihetetlenül kreativ vagy. Ja és végig olvastam ám, mert minden érdekel, amit az alkotásaidról irsz! :-) A vágófileokat köszönöm, lementettem, ámbár még mindig sem Cameom sem Sizzixem nincs, csak a fürgekiskörömvágóollóm:-)
  2018-04-18 19:09
 • Gelencsér Anett
  Köszi lányok! Nagyon kellett ez a szuper szép, nagyon szép színű papír hozzám hogy jól mutasson. Nagyon szeretem ezeket a friss, élénk színeket.
  2018-04-19 07:44
 • Józsa Gabriella
  Eszem mindig megáll tőled, az ötleteidtől, az oldalaidtól! És már megint elfelejtettem dekorgumit venni, pedig amikor látom, hogy azt használod egy-egy fotó kiemelésére, mindig elhatározom, hogy vennem kell :-) És azt hiszem, egy kalapot is vennem kell, hogy legyen végre amit megemeljek a türelmed előtt :-D Ok, hogy nem kisollóval vágtad ki, na de megrajzolgatni ezeket a kereteket!!
  2018-04-19 09:56