Menü

Csak lazán!

Feltöltve: 2019-01-05 14:46
2

További alkotásai:

Leírás:

Már egy ideje érlelődik bennem, hogy választok valami mottót, amibe kapaszkodni lehet, ha úgy alakul... és hát bizony sokszor alakul úgy, hogy jól jönnek a +++ gondolatok. Nem kell nagy dolgokra gondolni, mindenféle hétköznapi apró-cseprő történés is megteszi. Az év eleje pont kapóra jött, hogy a bennem érlelődő, de eddig ki nem mondott mottót oldalba foglaljam. Csak lazán!

A lazaság számomra ott kezdődik a scrapbookban, hogy leülök és csinálom. Nem agyalok, nem tervezgetek előre (kivéve, ha liftelek, de az már régen volt), nem túrom fel az összes cuccomat, hogy hátha találok szebbet-jobbat a rengeteg díszítőelem és papír között. Csak hagyom, hogy jól essen.
Itt azzal kezdtem, hogy kiválogattam nekem tetsző papírcsík-maradékokat (amiket a nagy papírok aljáról le szoktunk vágni), színsorrendbe pakoltam és összeragasztottam. Jött a mottó. Találtam egy fél évvel ezelőtti képet. Ezeket összeállítottam egy egységbe, majd nekiálltam festeni. A szín adta magát: mottó+póló=> kék, papírcsíkok => rózsaszín, hát pacázok rózsaszínnel. Sablon fehérrel, aztán rózsaszínnel akartam, de mellényúltam, arany lett, pici fehérrel kevertem.. nem baj, jó így is! Egypár gyümölcsös csipit rádobáltam, meg szívecskés szórócsipit szórtam rá, előkerült egy mondás, sárga akrilon, jöhet ez is! Komment, dátum, kötelező elemek. Meg a végén egy zöld címke, de elvágtam több részre, mert túl nagy lett. Hát valahogy így. Csak lazán!

Hozzászólások

  • Hajnal
    Szuper oldal! Én még gondolkodom mi legyen az " év szava-m " :-)
    2019-01-06 21:55
  • Zári Csilla
    Ányi, én eddig is irigyeltem a lazaságodat! (nagy vigyorgó szmájli) . És tetszik, hogy mindig remekül használod az oldalak aljáról levágott csíkokat.
    2019-01-17 09:43