Menü

3 x 10 szeretem

Feltöltve: 2019-03-15 14:29
1

További alkotásai:

Leírás:

Az OLVAS SBKK kit spirálfüzetes papírja engem arra inspirált, hogy listát készítsek valamiről. :) Lehetőleg három valamiről. :D Nekem pont van 3 fiam, úgyhogy a téma azonnal adott is volt.

Először úgy szerettem volna, hogy a fiúkat is bevonom a projektbe, és megkérem írjanak össze fejenként 10-10 számukra kedves, szeretem dolgot. Na ez még aznap este befulladt. Gábor közölte, hogy adjak neki pár napot erre. Zsombi közölte, hogy 'Anya, hagyjá' már'
Egyedül Andor állt bele a feladatba. Kérdezte mégis miket írjon. Mondtam neki, hogy bármit írhat, amit szeret, írhat a családról, kaja, pia, sport, bármi, ami eszébe jut és szereti. Egyem a kis szivét. Leírta tételesen, hogy 1. CSALÁD 2. KAJA 3. PIA 4. SPORT és itt kifújt. Amikor megláttam, szégyellem de egy kicsit elnevettem magam, ő pedig sírva fakadt. Annyira restellem a dolgot, tényleg. Aztán elmagyaráztam neki, hogy én nem diktáltam neki, hanem témákat javasoltam, és neki egy kicsikét el kellett volna gondolkodnia mit is szeret, és konkrétabb dolgokat írni. Megértette, de szipogva azt mondta, hogy anya, ehhez én most fáradt vagyok. (mindez 2,5 órás vízilabda edzés után történt).
Úgyhogy így esett, hogy másnap kezembe vettem a dolgot és leírtam a saját 3x10-emet RÓLUK.

Hozzászólások

  • Kovács Anita
    A legértékesebb oldal, amikor leírod az érzéseidet. Ez neked olyan könnyen megy, irigyellek érte! Három igazi vallomás és még csak alkalom sem kell hozzá.
    2019-03-16 16:28