Menü

Szülinapos tasakalbum

Feltöltve: 2018-06-24 18:19
1

További alkotásai:

Leírás:

A két kisfiam születésnapja meglehetősen közel esik egymáshoz. A kicsi (Andor) augusztusi születésű, míg a nagy (Zsombi) szeptember elején született. Gondolom kisgyerekes szülőknek ismerős, hogy az oviban meg szokták a szülinapokat ünnepelni. Ebből a jóból Zsombi mindig ki tudta venni a részét, Andornak viszont mindig nyaralás időre esett a szülinap, így a pajtásokkal való együtt mulatozás az elmúlt években nem jött össze. Igazságtalanság! :)

Így aztán úgy döntöttünk, hogy a Zsombi szülinapján az Andorét is újra megünnepeljük az ovis barátokkal. A nem is kicsi sisere hadat a helyi játszóházba hívtuk egy játszós, ünneplős délutánra.

Az zsúr nekünk szülőknek is emlékezetes volt, és úgy gondolom a gyerekek is nagyon élvezték. Volt izzadásig rohangálás / táncolás, dínom-dánom, sok játék, rengeteg ajándék, és természetesen óriás torta is, amit kb 5 perc alatt elfogyasztott a kis társaság :)

Az emlékekből egy különleges album kerekedett, mert az albumhoz felhasználtam néhány party kelléket is.

Az eredmény egy különleges kötésű mini tasakos album lett, ami nekem nagy kedvencem. Pergamen tasakok képezik az album lapjait, és papír szívószállal fogtam őket össze. A fotók hangsúlyosak, de van bőséges hely díszítésre is, és a tasakokban rengeteg hely a kommentároknak. Volt mit leírjak :)

Hozzászólások

  • Zári Csilla
    De jó színes, vidám, hangulatos album, nagyon tetszik. A tasakokat már én is kinéztem a boltban, csak nem volt konkrét elképzelésem az összefűzésről. Ez a szívószálas módszer nagyon szimpatikus, lopom az ötletet. :))
    2018-06-24 20:59